Ja szczerze powiedziawszy, nie czytam zbyt często.. Nie mam zamiłowania do czytania..xD Wolę film obejrzeć.
Ale jak już coś fajnego się trafi to przeczytam..xD Często pytana, czemu nie czytam książek odpowiadam: "Nie mam czasu na głupoty!".
Ambar
ja często czytam, ale nie mam za bardzo dojazdu teraz do biblioteki:(
Ja bibliotekę mam na miejscu, więc problemy nie ma, ale chęci na czytanie brak..
Czytałam to jakiś .. rok lub dwa lata temu... I pamiętam, że podobała mi się najbardziej ze wszystkich lektur szkolnych...
Ależ my zgodne..
A co myślicie o "Krzyżakach" ? Ja ledwo przebrnęłam przez tę książkę..xD
Ja, jako jedyna z klasy przeczytałam całą ta książkę.. xD Jak to się mówi, od dechy-do dechy!
Ale szczerze, to i tak mało pamiętałam.. :d A teraz to już w ogóle nic nie kojarzę..xD
Ambar
a ja wczoraj skończyłam romeo i julia po raz 2 czytałam i po raz 2 płakałam he
Ambar
a ja chcę do biblioteki:( nie mam co czytać
Ambar
nom ja sobie wczoraj oglądałam Bachna Ae Haseeno
A ja teraz czytam " Szeptem " i jak narazie bardzo fajna książeczka :)Polecam, bardzo szybko się czyta
320 Ale naprawdę szybko się czyta , ja jestem na 100 ale dzisiaj jeszcze bede czytac to może do 200 dojde
Jak coś wstawiam krótki opisik na empiku:
http://www.empik.com/szeptem-ksiazka,prod35390022,p
Ostatnio edytowany przez olcia (2010-03-06 13:21:27)
No,bo może być ciekawa książka Tylko jak już to bym się za nią w wakacje wzięła. Ale w wakacje nawet nie mam czasu.
I właśnie dzisiaj po południu skończyłam "Szeptem" - świetna
I biorę się za trzecią część "Wampiry z Morganville"
Ambar
a jja teraz czytam kilka głupich książek, na które namówiła mnie Sari
zastanawiam się kto mógł pisać takie fragmeny
żę jak się całowali to jakieś jajka potłukli
albo, że włamała sie do domu chłopaka a on ją na strychu wystraszył
i ta go za włosy ciągała
O ho ho to fascynujące ;D
Ale ja cię namówilam na te książki ,żęby się z ciebie po nabijać
YHYM
Ambar
to ja mam teraz niezł polewkę z tych treści
Mnie się bardzo podobały 'Opowieści z Narnii' wszystkie, prócz 2 części.
Z przyjemnością też czytałam 'SRK Król Bollywoodu', a z lektur to 'Szatan z siódmej klasy' i 'Mały Książę'.
W tej chwili czytam 'Bez granic' - naprawdę świetna książka, szczerze polecam, jeśli ktoś się interesuje sportem
Administrator
Ja lubię harlekiny
www.shahrukhkhan.ocom.pl
Preeti Nair
Moją ulubioną książką, a właściwie książkami są : Saga:Dary Anioła Cassandry Clare, Saga: Dom Nocy P.C., Kristin Cast, Saga O Ludziach Lodu Margit Sandemo
Administrator
Ja ostatnio drugi raz czytałam gdy byłam w szpitalu bollywood dla początkujących
www.shahrukhkhan.ocom.pl